• FINAL SALE PÂNĂ LA -50%!
     WOMENMEN  |  KIDS

  •   -15% PENTRU PRIMELE CUMPĂRĂTURI

Gomez Runway

A trecut încă o prezentare de modă! Gomez Runway, un eveniment unic care prezintă cea mai recentă colecție Primăvară/Vară 2024, a avut loc pe 11 aprilie. Echipa Gomez a pregătit 3 secvențe de ținute:

1. Călătorii de vacanță și city break de weekend

Ce merită să pui în valiza de vacanță? Mai presus de toate, echipa de stiliști Gomez sugerează inul - un material potrivit pentru temperaturile ridicate. În modelele pentru femei au predominat culorile pământii, precum și rochiile lungi și de plasă. S-a pus accentul și pe ochelarii de soare de la branduri de lux precum: Loeve, Dior, David Beckham, Dsquared2 și multe altele. Printre look-urile bărbătești s-au văzut cămăși cu flori, trendul sezonului: bermudele și combinațiile de nuanțe neutre cu culori intense.

2. Must have al garderobei multi-sezoniere bazate pe cele mai noi branduri

Un ghid profesionist pentru o garderobă capsulă: cămașă albă de calitate, geacă de blugi, „mica rochie neagră” sau geacă de piele. Look-urile au fost compilate din produse de la cele mai noi branduri din gama Gomez: One Teaspoon, Alohas, Karl Lagerfeld Jeans și Hugo Blue.

3. Ținutele „From Day to Night"

Cea de-a treia secvență a defileului a prezentat ținute pentru diferite ocazii, de la o plimbare de dimineață, până la banchete formale. Am început cu look-uri de zi cu zi stilate și am încheiat prin prezentarea rochiilor lungi și a costumelor elegante.

Mulțumim tuturor celor implicați în organizarea acestui eveniment extraordinar și invitaților care au venit în număr mare. Apreciem prezența dumneavoastră și așteptăm cu nerăbdare să facem istorie împreună.