• FINAL SALE PÂNĂ LA -50%!
     WOMENMEN  |  KIDS

  •   -15% PENTRU PRIMELE CUMPĂRĂTURI

New in: Just Cavalli

Noua generație, potrivit Just Cavalli, este formată din visători rebeli și dezlănțuiți, care are viziuni pe termen lung și își urmează visele. Colecția pentru sezonul Primăvară/Vară 2024 este o invitație la exprimare în deplină libertate și încredere în sine. Just Cavalli își reafirmă ADN-ul și motivul central: a trăi fără limitări.

Moda conform Just Cavalli nu este doar despre cum ne îmbrăcăm, ci și un instrument de comunicare ce devine un manifest al filozofiei de viață a fiecăruia. Atmosfera prezentată de brand este internațională, iar granițele de gen sunt șterse. Este un echilibru armonios între maximalism și esențialism, sport și glamour - o lume văzută printr-un caleidoscop de culori vibrante.

Semnul distinctiv al colecției SS24 include noua monogramă CJ într-un font gotic și logo-ul minimalist Just Cavalli Milano. Printurile îndrăznețe, cum ar fi Tiger TV, prezintă motive de tigru, zebră și leopard și adaugă o notă artistică colecției. Imprimeul Tiger Angel, cu un heruvim pe tigru, transmite un mesaj de dragoste. Trendurile includ de asemenea costume cu printuri sau patch-uri colorate, tricotaje cu elemente confecționate manual, rochii bodycon sexy, pantaloni cargo și cămăși maxi cu o varietate de motive. Toate acestea în convenția jocului cu contraste puternice pentru un efect ultra-contemporan.

Brandul nu a uitat nici de trendul cu denim al sezonului. Efectul de denim vintage dorit se armonizează cu accesoriile casei de modă italiene, care se încadrează perfect în noul stil. De la rucsacuri maxi inspirate din sporturilor outdoor, la noile genți realizate dintr-o gamă largă de materiale și pălării trucker în stil streetwear american. Detaliile metalice, printurile și patch-urile devin codurile caracteristice ale brandului.

Descoperiți noutățile Just Cavalli pentru Ea și pentru El pe Gomez.ro.