• FINAL SALE PÂNĂ LA -50%!
     WOMENMEN  |  KIDS

  •   -15% PENTRU PRIMELE CUMPĂRĂTURI

Moda de plajă 2024

Dăm startul sezonului de Vară 2024! Stiliștii Gomez au pregătit o colecție selectă de haine și accesorii care vor fi perfecte pentru zilele călduroase și călătoriile de vacanță. Descoperiți tendințele și categoriile de top în moda de beachwear! 

Un must have pentru o excursie de vară pentru El sunt șorturile și slipii de baie. Alegeți dintre modelele emblematice Vilebrequin, susținând protecția broaștelor țestoase, motivele din desene animate de la Iceberg sau propunerile monocromatice de la Boss, EA7 sau Karl Lagerfeld.

Tricourile, bluzele polo și maiourile sunt de asemenea printre categoriile de top pentru călătoriile de vacanță. Baza garderobei de vară atât pentru ținutele beachwear, cât și pentru casual și sport. 

În zilele de caniculă nu poate lipsi o colecție de haine din in, care cu accesoriile potrivite, creează un look elegant sau mai casual. Cămășile, pantalonii scurți sau pantalonii de stofă în culori neutre sunt în pas cu tendințele Old Money și Quiet Luxury. 

Dintre accesoriile pentru vară, sunt ideale șepcile cu cozoroc și pălăriile, care nu numai că protejează de soare, dar și completează întregul look. O altă categorie este reprezentată de ochelarii de soare. Alegeți dintre brandurile de lux din gama Gomez, cum ar fi: Etro, Loewe, Off-White și multe altele. 

Descoperiți, de asemenea, o gamă largă de încălțăminte de la branduri premium&luxury. Modelele clasice Birkenstock, flip flops Iceberg de sport sau șlapii Polo Ralph Lauren colorați sunt opțiunea de vară potrivită pentru fiecare bărbat.

Summer is coming! Cea mai nouă colecție pentru sezonul de Vară 2024 este disponibilă pe Gomez.ro.