-15% pentru primele cumpărături

Alăturați-vă  GomezClub și câștigați 15% reducere la produsele noi la prima achiziție și - 5% pentru modelele cu preț redus, încă de la primele cumpărături. Calitatea de membru al clubului de cumpărături de elită Gomez Club vă oferă și alte beneficii.

Livrări gratuite

Cumpărăturile în magazinul online Gomez sunt simple și sigure. Comenzile sunt trimise în 24 de ore prin una dintre companiile de curierat de încredere total gratuit, indiferent de cantitatea de produse comandate și de valoarea acestora.

 

Cumpărături sigure Calitate premium

Cumpărături în singuranță

Câștigăm încrederea clienților noștri deoarece avem grijă în mod deosebit de profesionalismul serviciilor noastre, cât și de calitatea produselor puse în vânzare. Prestigiul Gomez este confirmat nu doar de cuvintele noastre, ci și prin certificatul de calitate Q, acordat de portalul independent Opineo, unul dintre primele portaluri care oferă posibilitatea de a decide unde să faceți cumpărăturile în baza opiniilor internauților. Firma noastră respectă prevederile obligatorii privind protecția datelor cu caracter personal și reglementările legale. Informațiile pe care le furnizați sunt utilizate doar în scopul depunerii unei comenzi și pentru servicii post-vânzare. Login-ul, parola, adresa de domiciliu sau număr contului bancar sunt strict securizate. Sistemele de plată Transfer24 și PayPal garantează siguranța totală a tranzacțiilor online realizate în magazinul nostru. Mai multe informații despre aceasta găsiți în Regulamentul nostru.

 

Calitate premium

Toate produsele oferite de noi provin direct de la cei mai buni producători. În calitate de partener pe termen lung și de încredere, deținem autorizația de comercializare unui asortiment bogat de mărci premium pe teritoriul României și în afara țării. Oferta noastră include cele mai noi colecții de pe piață, pe care le alegem personal, cu gândul la așteptările celor mai exigenți clienți. Dacă produsul procurat are defecte din fabrică, puteți depune o plângere, drept pe care vi-l garantăm prin garanția legală. Mai multe informații despre aceasta găsiți în Regulament.

ALTE SUBIECTE PENTRU SERVICIU CLIENȚI: