-10% pentru primele cumpărături

Alăturaţi-vă la Gomez Club și câștigaţi -10% pentru noua colecție și - 5% pentru modelele cu preț redus, încă de la primele cumpărături. Calitatea de membru al clubului de cumpărături de elită Gomez Club vă oferă și alte beneficii.

Livrări gratuite

Cumpărăturile în magazinul online Gomez sunt simple și sigure. Comenzile sunt trimise în 24 de ore prin una dintre companiile de curierat de încredere total gratuit, indiferent de cantitatea de produse comandate și de valoarea acestora.

 

Retragere din contract

Formular de retragere din contract

Formular de retragere din contract

Completați formularul de retragere din contract atașat la colet.

Dacă aveți întrebări, contactați Biroul nostru de Servicii Clienții.

Infolinie:

adresa de email:

magazin@gomez.ro

Puteți depune retragerea din contract online sau întocmi singur o declarație de retragere din contract.

Metoda de returnare

Metoda de returnare

Coletul poate fi expediat pe costul propriu 

Împachetare

Împachetare

Pentru a vă ușura sarcina, am adaptat coletul ca acesta să poată fi re-expediat. Așezați articolele în cutie, atașați formularul de retragere din contract sau declarația dvs. de retragere din contract și după posibilitate, o copie a bonului fiscal. Închideți Coletul.

Expediere

Expediere

Trimiteți coletul la adresa noastră:

No Limit (GOMEZ RETURN) c/o. 
FANCourier Oradea Hub
Retragere din contract
Str. Ogorului, nr. 3G, 
Oradea, 410554 
Romania

Rambursare

Rambursare

După primirea declarației de retragere din contract, vă vom întoarce suma prin același mod în care ați achitat comanda sau pe contul dvs. bancar, dacă vă dați consimțământul. Procesul poate dura până la 14 zile și se poate prelungi până la momentul primirii returnării sau primirii confirmării de expediere.

Suntem conștienți că în cazul cumpărăturilor online, procesul este unul specific. Nu există posibilitatea de a proba sau a avea contact direct cu articolele. De aceea, în cazul oricărui articol achiziționat la noi, îl puteți proba și dacă nu va corespunde așteptările dvs., puteți renunța la contract în termen de 14 zile de la data ridicării coletului. Puteți găsi informațiile detaliate despre rezilierea contractului încheiat la distanță în Regulamentul nostru.

RETRAGERE DIN CONTRACT ONLINE

Pentru Clienții înregistrați (care posedă un Cont al Clientului pe gomez.ro) oferim posibilitatea de a se retrage din contract online.

Cum se procedează?

  1. Logați-vă pe Contul Clientului pe gomez.ro, treceți la categoria Profil și apăsați pe RETURNĂRI. Va apărea o listă a comenzilor dvs., din care trebuie să selectați comanda care conține produsul returnat de dvs. și să apăsați RETRAGERE DIN CONTRACT. Dacă nu aveți un cont la Gomez.ro, faceți clic AICI, completați detaliile comenzii și continuați.
  2. Marcați produsul, introduceți cantitatea și opțional, motivul retragerii din contract, iar apoi apăsați MAI DEPARTE.
  3. Selectați metoda de returnare a articolelor și metoda de rambursare și apăsați MAI DEPARTE.
  4. Citiți și verificați datele și apăsați REALIZEZ RETRAGEREA DIN CONTRACT.

 

Vă vom expedia un e-mail pe adresa dvs. pentru a confirma primirea retragerii dvs. din contract. Expediați produsul conform metodei de expediere selectate. Așteptați rambursarea sumei. Acest proces poate dura până la 14 zile. Metoda de rambursare va fi cea aleasă de dvs.

ALTE SUBIECTE PENTRU SERVICIU CLIENȚI: