-10% pentru primele cumpărături

Alăturaţi-vă la Gomez Club și câștigaţi -10% pentru noua colecție și - 5% pentru modelele cu preț redus, încă de la primele cumpărături. Calitatea de membru al clubului de cumpărături de elită Gomez Club vă oferă și alte beneficii.

Livrări gratuite

Cumpărăturile în magazinul online Gomez sunt simple și sigure. Comenzile sunt trimise în 24 de ore prin una dintre companiile de curierat de încredere total gratuit, indiferent de cantitatea de produse comandate și de valoarea acestora.

 

Returnări gratuite

Fiecare produs achiziționat de la noi se poate proba şi vă puteţi retrage din contract în termen de 14 zile de la data ridicării coletului, dacă produsul nu corespunde aşteptărilor. Pentru a simplifica procesul de returnare, am adaptat ambalajul pentru re-expediere. Returnările sunt gratuite - tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați în Contul de Client și să completați formularul de returnare.

Lista de dorințe
Serviciu Clienți

Termen de livrare și preț

Oferim o gamă largă de opțiuni pentru ca shoppingul dvs. să fie rapid și să ajungă în siguranță la adresa indicată.

LIVRARE

CurierValoarea comenzii mai mică de 299 RONValoarea comenzii mai mare de 299 RON

19,90 RON

0 RON

 

Toate coletele sunt acoperite de noi cu asigurare completă.


TIMPUL REALIZĂRII

În perioadele încărcate (înainte de sărbători, la promoții și reduceri) timpul de realizare a livrării se extinde. Trimitem marfa prin intermediul firmelor de curierat GLS. Termenul exact de livrare este determinat de secțiunea Efectuarea cumpărăturilor pe gomez.ro din Regulamentul magazinului online gomez.ro, care este disponibil aici. Vă vom ține la curent cu progresul realizării comenzii prin intermediul e-mailului. 

 

ALTE SUBIECTE PENTRU SERVICIU CLIENȚI: