-15% pentru primele cumpărături

Alăturați-vă  GomezClub și câștigați 15% reducere la produsele noi la prima achiziție și - 5% pentru modelele cu preț redus, încă de la primele cumpărături. Calitatea de membru al clubului de cumpărături de elită Gomez Club vă oferă și alte beneficii.

Livrări gratuite

Cumpărăturile în magazinul online Gomez sunt simple și sigure. Comenzile sunt trimise în 24 de ore prin una dintre companiile de curierat de încredere total gratuit, indiferent de cantitatea de produse comandate și de valoarea acestora.

 

Termen de livrare și preț

 

LIVRARE

CurierValoarea comenzii mai mică de 299 RONValoarea comenzii mai mare de 299 RON
Fan Courier

19,90 RON

0 RON

 

Expediem marfa în termen de 24 de ore de la înregistrarea plății (nu se aplică la plata la ridicare) prin intermediul companiilor de curierat Fan Courier, Cargus, Sameday, DPD și la Punctele de colectare a coletelor Coletăria. Veți fi informat despre progresul comenzii prin e-mail. Timpul standard de realizare a comenzilor este de 3-5 zile lucrătoare.

Gomez este expeditorul coletului dvs, furnizorul este Fan Courier, Cargus, Sameday, DPD, iar operatorul logistic, responsabil de întregul proces este firma internațională Coletăria.

Livrările comenzilor dvs. în România se efectuează de către companiile de livrare: Fan Courier, Cargus, Sameday, DPD (livrare direct la domiciliu) și Coletăria (livrare direct la domiciliu sau la unul dintre cele 250 de puncte de colectare - lista completă este disponibilă AICI). În ambele cazuri, există posibilitatea plății la ridicare (valoarea maximă a comenzii de 5000 RON), vă recomandăm să pregătiți suma exactă în numerar, plata cu cardul este posibilă numai în anumite puncte.

După plasarea comenzii, puteți urmări progresul etapelor de expediere în sistemul operatorului de logistică Packeta International (Coletăria), care gestionează conexiunea dintre Polonia și România -> AICI. În timpul procesului, veți primi notificare la înregistrarea coletului în sistem și înainte de livrare. În cazul comenzilor la un Punct de Colectare, instrucțiunile și informațiile solicitate vă vor fi furnizate de livrator.

În cazul livrării la adresa de domiciliu, dacă nu există posibilitatea de livrare a coletului, curierul va face o altă încercare de livrare în următoarea zi lucrătoare. Dacă din nou nu este posibilă livrarea, coletul va fi returnat către GOMEZ – și veți fi informat despre acest lucru de către curier. În cazul unei comenzi la un punct de colectare, pachetul va aștepta până la 5 zile lucrătoare pentru a fi preluat. În cazul oricăror schimbări, veți fi notificat de Packeta International sau de livratorul final.

 

ALTE SUBIECTE PENTRU SERVICIU CLIENȚI: