-10% pentru primele cumpărături

Alăturaţi-vă la Gomez Club și câștigaţi -10% pentru noua colecție și - 5% pentru modelele cu preț redus, încă de la primele cumpărături. Calitatea de membru al clubului de cumpărături de elită Gomez Club vă oferă și alte beneficii.

Livrări gratuite

Cumpărăturile în magazinul online Gomez sunt simple și sigure. Comenzile sunt trimise în 24 de ore prin una dintre companiile de curierat de încredere total gratuit, indiferent de cantitatea de produse comandate și de valoarea acestora.

 

Termen de livrare și preț

Centrul de logistică Gomez lucrează în regim complet, fără întârzieri, respectând măsurile sporite de igienă și de protecție a sănătății angajaților. Totuși, în legătură cu situația existentă, transportatorii și curierii au întârzieri la livrarea coletelor, care momentan ajung până la maxim 1-2 zile. Monitorizăm constant situația și dacă vor apărea modificări, vă vom ține informați. #besafe

LIVRARE

CurierValoarea comenzii mai mică de 299 RONValoarea comenzii mai mare de 299 RON

19,90 RON

0 RON

 

Toate coletele sunt acoperite de noi cu asigurare completă.


TIMPUL REALIZĂRII

În perioadele încărcate (înainte de sărbători, la promoții și reduceri) timpul de realizare a livrării se extinde. Trimitem marfa prin intermediul firmelor de curierat GLS. Termenul exact de livrare este determinat de secțiunea Efectuarea cumpărăturilor pe gomez.ro din Regulamentul magazinului online gomez.ro, care este disponibil aici. Vă vom ține la curent cu progresul realizării comenzii prin intermediul e-mailului. 

 

ALTE SUBIECTE PENTRU SERVICIU CLIENȚI: