-15% pentru primele cumpărături

Alăturați-vă  GomezClub și câștigați 15% reducere la produsele noi la prima achiziție și - 5% pentru modelele cu preț redus, încă de la primele cumpărături. Calitatea de membru al clubului de cumpărături de elită Gomez Club vă oferă și alte beneficii.

Livrări gratuite

Cumpărăturile în magazinul online Gomez sunt simple și sigure. Comenzile sunt trimise în 24 de ore prin una dintre companiile de curierat de încredere total gratuit, indiferent de cantitatea de produse comandate și de valoarea acestora.

 

ALĂTURAȚI-VĂ PRESTIGIOSULUI CLUB GOMEZ!

Vă oferim reduceri individuale cu calcul simplu.

ALĂTURAȚI-VĂ 

PRIORITATE

Membrii Clubului Gomez primesc primii informațiile despre colecțiile în premieră, livrările noi și despre primele reduceri de sezon.

ACCES UȘOR LA INFORMAȚII

După logarea pe pagina noastră, veți obține informații despre reducerea obținută, termenul ei de valabilitate și suma necesară pentru a atinge următorul prag de reduceri.

REDUCEREA LE REVINE CLIENȚILOR FIDELI

Vă garantăm reduceri pe tot parcursul anului. Reducerea este calculată la fiecare 5% iar valoarea sa depinde de cumpărăturile dvs.

DEFILĂRI DE MODĂ, PETRECERI, EVENIMENTE

Membrii Clubului Gomez sunt foarte importanți pentru activitatea Gomez Fashion Store. Sperăm că veți accepta invitația noastră în lumea Gomez – evenimente de modă, prezentările celor mai noi colecții și alte evenimente pregătite special pentru a fi la nivelul așteptărilor clienților noștri.

Cardul Gomez Club este un card nominal și poate fi folosit doar de către deținătorul acestuia.

Regulament